• تاریخ انتشار : 1399/11/18 - 08:35
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 485
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی تغذیه مناسب در بیماری کرونا در مرکز بهداشت میثم

واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی تغذیه مناسب در بیماری کرونا را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه با عنوان بهبود عملکرد سیستم ایمنی و تغذیه سالم روز پنج شنبه 9 بهمن 99 برای مراجعان این مرکز در مرکز خدمات جامع سلامت میثم برگزار شد.
فاطمه چراغی،کارشناس تغذیه مرکز میثم کلاس حضوری را با رعایت شیوه نامه های بهداشتی با هدف آشنایی با نکات تغذیه ای برای  پیشگیری از کرونا و تقویت سیستم ایمنی برگزار کرد .
وی در این جلسه بر دریافت کافی ویتامین ث،  مصرف سبزیجات نارنجی رنگ مثل کدو حلوایی و هویج به منظور تامین ویتامین آ که در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش بسیار مهمی دارد، مصرف مواد غذایی با پروتئین بالاتر، استفاده از آجیل های خام بدون نمک به خصوص گرد و مصرف ادویه جاتی مانند زرد چوبه به دلیل وجود آنتی اکسیدان آن و مصرف حبوبات و گوشت ها برای تامین آهن بدن، زیرا کم خونی با عث ضعف سیستم ایمنی بدن می شودتاکید کرد و گفت: تغذیه سالم نقش مهمی در قوی تر شدن سیستم ایمنی دارد.

  • گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران ,اخبار
  • کد خبر : 170133
نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *